Over ons

Kasteeltje Hattem
Kasteeltje Hattem

Verscholen in het groen van het Roermondse stadspark ligt kasteeltje Hattem, het kleinste kasteeltje van Nederland. We hebben het Kasteeltje in 2004 overgenomen en na een grondige restyling zijn we in december van dat jaar gestart.

In het kasteel bevindt zich een stijlvol restaurant voor lunch en diner met op de menukaart verrassende gerechten met een moderne inslag. Voor de lunch hebben we een toegankelijke kleine kaart, maar kan er ook van de menukaart gekozen worden. In 2017 hebben we nog een mooi stuk serre aangebouwd en daarmee kunnen we nog prettiger werken.

De gezellige kleine serre bij de intieme bar gebruiken we voor het ontbijt, maar we serveren er ook de lunch en eventueel ook het diner. Ook is dit een heerlijke plek voor aperitief, lekker glas wijn of Champagne of gewoon een goede kop koffie.

In de tuin is het genieten tussen de eeuwenoude bomen met zicht op de tuin en soms laten onze hangbuik zwijntjes Luuk en Bacon zich ook nog even zien.

We zijn alle dagen geopend voor lunch en diner, behalve op de zondagen, maar voor de zekerheid toch even reserveren. Verder hebben we uitgebreide mogelijkheden voor vergaderingen, culinaire diners en gezellige borrels. De acht comfortabele hotelsuites in de voormalige koetshuizen zijn ruim opgezet en eigentijds gemeubileerd.

De combinatie van een eeuwenoud pand, een eigentijdse inrichting, de gezelligheid en hoge service maakt het dat ook u zich direct thuis zult voelen, kortom Puur genieten!

Wij hopen ook u binnenkort als gast van Kasteeltje Hattem te mogen begroeten.

Met culinaire groet,

Kasteeltje Hattem
Frank Keuten & Daan de Ruiter

Waar ligt Kasteeltje Hattem?

Route Kasteeltje Hattem RoermondHet kleinste kasteel van Nederland met een stijlvol restaurant voor lunch en diner, zonnige terrassen, acht comfortabele hotelsuites. Klik hier voor adresgegevens en een routebschrijving via Google Maps...

Beschikbaarheid hotelkamers

Kies uw datum van aankomst en van vertrek om te kijken of er kamers beschikbaar zijn.

Aankomst:
Vertrek:

Foto-impressie

Ga naar de foto-impressie om een indruk te krijgen van Kasteeltje Hattem.

Foto-impressie Kasteeltje Hattem Foto-impressie Kasteeltje Hattem Foto-impressie Kasteeltje Hattem